
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 250 g Basmati-Reis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
- 1 Zitrone, unbehandelt Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g Sahne
- ½ TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 463 kcal / 1938 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 739 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1hod.
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Versteckter Fisch mit Salzkartoffeln
40min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Zitronen-Lachs-Pasta
1hod.