Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 250 g Basmati-Reis
- 200 g Blattspinat, frisch
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g Sahne
- ½ TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1938 kJ / 463 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 739 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine mit Räucherlachs
30min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45min
Rahmspinat mit Kartoffelpüree und Ei
45min
Brokkoli-Bowl mit Lachs und Tahin-Dressing
35 Min
Forelle mit Brokkolipüree
40min
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1h 10min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min