Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 100 g di ravanelli in quarti
- 300 g di asparagi, pezzi da 2-3 cm (peso lordo 800 g)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 200 g di Feta a cubetti
- 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 2 pizzichi di origano secco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 limone, solo il succo (preferibilmente bio)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1u.
Insalata di fagiolini
40min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Fagiolini in gremolada
30min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1u.
Carciofi alla romana
50min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Asparagi alla parmigiana
50min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min