
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
- 1 tartufo nero fresco (scorzone)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 250 kcal / 1046 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Insalata di cavolfiori e patate
30 Min
Crauti e würstel
35 Min
Crauti
96 Std.
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 Std. 15 Min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min