Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio, senz'anima
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
- 1 tartufo nero fresco (scorzone)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Insalata di cavolfiori e patate
30 Min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2 Std.
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min