Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di pomodori a grappolo
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 70 g di pangrattato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- sale q.b. (volitelně)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 953.1 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 660.4 mg
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Radicchio in saor
3 godz. 45 min
Rollè di radicchio
50min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Pomodori ripieni di riso basmati
1h
Condimento di pomodoro a crudo
15min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Strozzapreti pasticciati
1h 40 min