Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di pomodori a grappolo
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 70 g di pangrattato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- sale q.b. (volitelně)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 953.1 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 660.4 mg
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25min
Asparagi alla parmigiana
50min
Polpettone di riciclo
1h
Cipolle al gratin
1h
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Uova ripiene
40min
Pizzette di melanzane
40min
Sugo all'arrabbiata
20min