Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di porro
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di speck a listarelle
- 5 fichi freschi (3 sbucciati e tagliati a pezzi e 2 in quarti)
-
650
g di brodo vegetale
nebo 650 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale -
30
g di pecorino grattugiato
nebo 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2061.5 kJ / 492.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 538 mg
Alternativní recepty
Risotto mascarpone e pepe rosa
35min
Risotto mimosa
55min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 min
Risotto Gorgonzola e cipolle caramellate (Bimby Friend)
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min