Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di porro
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di speck a listarelle
- 5 fichi freschi (3 sbucciati e tagliati a pezzi e 2 in quarti)
-
650
g di brodo vegetale
nebo 650 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale -
30
g di pecorino grattugiato
nebo 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2061.5 kJ / 492.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 538 mg
Alternativní recepty
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto ai fichi e pecorino con cipolla croccante (Bimby Friend)
40 min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto fragole e pesto di rose
40 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Risotto pere e Taleggio
40 min