![Velouté de carabineros con vino Manzanilla Velouté de carabineros con vino Manzanilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16b50b0b-8c9f-49f3-aa51-ebc8f99e470b/Derivates/a12c3d6b-ff05-4152-9069-d0ed5fab0e77.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de berberechos frescos
- 4 cucharaditas de sal
- 500 g de carabineros pequeños
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de agua
- 300 g de vino blanco Manzanilla
- ½ cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 puerros (150-200 g) en trozos
- 80 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 - 200 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 396.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Crema de gambones
45 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 Std. 20 Min
Crema de marisco
40min
Crema con rape y gambas
30min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Emulsión de patata con pulpo
50min