
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de berberechos frescos
- 4 cucharaditas de sal
- 500 g de carabineros pequeños
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de agua
- 300 g de vino blanco Manzanilla
- ½ cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 puerros (150-200 g) en trozos
- 80 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 - 200 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 337 kcal / 1409 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 25.6 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Sodík
- 396.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombones de oricios
4 godz. 20 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50 min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 min
Crema de marisco
40 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Crema de gambones
45 min
Crema con rape y gambas
30 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min