Velouté de carabineros con vino Manzanilla

Velouté de carabineros con vino Manzanilla

4.4 28 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • de berberechos frescos
    500 g
  • de sal
    4 cucharaditas
  • de carabinero crudo pequeños
    500 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de agua
    1000 g
  • de vino blanco Manzanilla
    300 g
  • de granos de pimienta negra
    ½ cucharadita
  • puerros (150-200 g) en trozos
    2
  • de mantequilla
    80 g
  • de harina
    80 g
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de nata
    100 - 200 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 337 kcal / 1409 kJ
Protein 13 g
Tuk 25.6 g
Sacharidy 13.1 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sodík 396.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...