Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas castellanas secas
- 80 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en rodajas aprox. 100 g (solo la parte blanca)
- 1 tomate maduro en cuartos (aprox. 120 g)
- 60 g de aceite de oliva
-
250
g de boletus congelados en trozos
nebo 30 g de boletus deshidratados, hidratados previamente en 220 g de agua caliente - 800 g de caldo
-
½
ramita de romero fresco
nebo 1 pellizco de romero seco - 1 pimienta de Cayena seca entera (opcional)
- 2 morcillas de cebolla peladas cortadas en 6 rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 4 ración
- Kalorie
- 10610.8 kJ / 2538.5 kcal
- Protein
- 125.1 g
- Sacharidy
- 192.4 g
- Tuk
- 140.9 g
- Nasycený tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 55.7 g
- Sodík
- 2422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas y soja con verduras
4h 50min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 Std.
Croquetas de hojas de borraja y boletus
2 Std. 45 Min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30 min.
Atún Wellington con salsa de piquillos
2u. 20min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Garbanzos encebollados
40 min
Lasaña de sepia
1h 30min
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min