![Lentejas con boletus y morcilla a la plancha Lentejas con boletus y morcilla a la plancha](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EDBB76BC-E83D-4F54-B1B7-9E586766B9C9/Derivates/7eb1a3df-44a6-4c17-88a6-c858dac9612a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas castellanas secas
- 80 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en rodajas aprox. 100 g (solo la parte blanca)
- 1 tomate maduro en cuartos (aprox. 120 g)
- 60 g de aceite de oliva
-
250
g de boletus congelados en trozos
nebo 30 g de boletus deshidratados, hidratados previamente en 220 g de agua caliente - 800 g de caldo
-
½
ramita de romero fresco
nebo 1 pellizco de romero seco - 1 pimienta de Cayena seca entera (opcional)
- 2 morcillas de cebolla peladas cortadas en 6 rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 4 ración
- Kalorie
- 10610.8 kJ / 2538.5 kcal
- Protein
- 125.1 g
- Sacharidy
- 192.4 g
- Tuk
- 140.9 g
- Nasycený tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 55.7 g
- Sodík
- 2422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Lentejas y soja con verduras
4hod. 50min
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Crema de judías blancas con espinacas
30min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1小时
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Alubias con tomate y cúrcuma
30min
Garbanzos encebollados
40 分钟
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.
Alubias con bacalao
30min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25min