
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas castellanas secas
- 80 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en rodajas aprox. 100 g (solo la parte blanca)
- 1 tomate maduro en cuartos (aprox. 120 g)
- 60 g de aceite de oliva
-
250
g de boletus congelados en trozos
nebo 30 g de boletus deshidratados hidratados previamente en 220 g de agua caliente - 800 g de caldo
-
½
ramita de romero fresco
nebo 1 pellizco de romero seco - 1 pimienta de Cayena seca entera (opcional)
- 2 morcillas de cebolla peladas cortadas en 6 rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 4 ración
- Kalorie
- 2538.5 kcal / 10610.8 kJ
- Protein
- 125.1 g
- Tuk
- 140.9 g
- Sacharidy
- 192.4 g
- Vláknina
- 55.7 g
- Nasycený tuk
- 36.5 g
- Sodík
- 2422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16hod. 30min
Lentejas con setas y morcilla
3hod.
Crema de guisantes con navajas al vapor
50min
Arroz con cardo y mejillones
50min
Lentejas y soja con verduras
4hod. 50min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27hod.
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1hod.
Espaguetis integrales con almejas
1hod. 10min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1hod. 30min