Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas castellanas secas
- 80 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en rodajas aprox. 100 g (solo la parte blanca)
- 1 tomate maduro en cuartos (aprox. 120 g)
- 60 g de aceite de oliva
-
250
g de boletus congelados en trozos
nebo 30 g de boletus deshidratados, hidratados previamente en 220 g de agua caliente - 800 g de caldo
-
½
ramita de romero fresco
nebo 1 pellizco de romero seco - 1 pimienta de Cayena seca entera (opcional)
- 2 morcillas de cebolla peladas cortadas en 6 rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 4 ración
- Kalorie
- 10610.8 kJ / 2538.5 kcal
- Protein
- 125.1 g
- Sacharidy
- 192.4 g
- Tuk
- 140.9 g
- Nasycený tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 55.7 g
- Sodík
- 2422 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos encebollados
40min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Verduras de raíz con quinoa (Cocción lenta)
3h 15 min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1h 10min
Boletus confitados
30min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Croquetas de hojas de borraja y boletus
2 Std. 45 Min