Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
nebo 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1151.6 kJ / 275.2 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 110.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Glassa al burro
10 Min
Copertura di cioccolato all'olio
15 Min
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Glassa al cioccolato
20min
Trancetti di cheesecake menta e cioccolato
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema tartufo
12 Std. 20 Min
Mousse al cioccolato per copertura
20min
Torta alle 3 mousse
5h 30min