Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
nebo 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glassa al cioccolato
20 Min
Morettini
3h 10 min
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Crema tartufo
12h 20 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Éclair ciocco-caffé
12 godz.
Ganache al cioccolato
12h 20 min