Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g d'eau
- 500 g de lait
- 800 g de filets de haddock, coupés en trois
- 350 g de chou vert, coupé en lanières
- 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en cubes (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 filet de jus de citron jaune non traité
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1401 kJ / 333 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Gratin de merlu aux courgettes
45 min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
1 Std. 5 Min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Chou-fleur en soufflé
55 min