
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln halbiert
- 800 g Rindfleisch aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz angedrückt
- 8 Stängel Petersilie abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert gewürfelt
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe
- ¾ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, festkochend klein (z.B. Drillinge)
- 10 Schalotten klein, längs halbiert
- 200 g Möhren in Stücken (2 cm)
- 20 g Butterschmalz
- 300 g Champignons geviertelt
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 540 kcal / 2267 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 29 g
Alternativní recepty
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Boeuf Bourguignon
1hod. 30min
Ossobuco
1hod. 20min
Spanischer Bohnentopf
1hod. 10min
Rindfleischstew
1hod. 40min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Pappardelle mit Lammragout
1hod.
Rindfleisch in Rotwein
2hod. 15min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26hod.