Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz, angedrückt
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe
- ¾ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein (z.B. Drillinge)
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 20 g Butterschmalz
- 300 g Champignons, geviertelt
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2267 kJ / 540 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Kalbsleber venezianisch
40min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Garnelen-Eintopf
45min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 Std.
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min