Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
TM6 TM5

Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar

4.1 (19 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g Limettensaft
  • 50 g Olivenöl
  • ½ TL Salz
  • 5 Prisen Pfeffer
  • 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
  • 1 Bund Schnittlauch
  • 200 g Schmand
  • 50 g Milch
  • 10 g Champagneressig
  • 2 Salatherzen, in feinen Streifen
  • 60 g Kaviar

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1469 kJ / 351 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
4 g
Tuk
30 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty