Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar

Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar

4.1 19 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

  • Limettensaft
    20 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    5 Prisen
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
    200 g
  • Schnittlauch
    1 Bund
  • Schmand
    200 g
  • Milch
    50 g
  • Champagneressig
    10 g
  • Salatherzen in feinen Streifen
    2
  • Kaviar
    60 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 15 g
Kalorie 1469 kJ / 351 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...