
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Limettensaft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
- 1 Bund Schnittlauch
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 10 g Champagneressig
- 2 Salatherzen in feinen Streifen
- 60 g Kaviar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 351 kcal / 1469 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1hod. 25min
Shrimpscocktail mit Zitrusvinaigrette
1hod.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Rindfleisch-Tatar
30min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24hod.
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Lachs-Tatar
5min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Vitello Tonnato
48hod.