Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Limettensaft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
- 1 Bund Schnittlauch
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 10 g Champagneressig
- 2 Salatherzen, in feinen Streifen
- 60 g Kaviar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 dk
Garnelencocktail
30 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 dk
Lachs-Tatar
5 dk