Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Seezungenfilets (à ca. 120-150 g; 2 große Seezungen)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Weißwein
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Champignons, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2102 kJ / 502 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gorgonzola-Sauce
20 min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Sauce Béarnaise
40 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Edelfischragout
35min
Garnelencocktail
30 min
Fischsuppe
1h 40 min
Bouillabaisse
1h
Muscheln in Weißweinsud
35min