Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Seezungenfilets (à ca. 120-150 g; 2 große Seezungen)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Weißwein
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Champignons, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2102 kJ / 502 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Vitello tonnato
25h 30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Garnelencocktail
30 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2 Std. 15 Min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1h
Vitello Tonnato
48h
Riesengarnelen in Cognac
20min
Fischsuppe
1h 40min