
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Seezungenfilets (à ca. 120-150 g; 2 große Seezungen)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Weißwein
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Champignons in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 502 kcal / 2102 kJ
- Protein
- 53 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1hod.
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1hod.
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1hod. 15min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1hod.
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Forellencremesuppe
40min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Edelfischragout
35min