Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Petersilie und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Butter
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Speisestärke
-
60
g Crème fraîche
nebo 60 g Sahne - 200 g Jakobsmuscheln (ohne Rogen)
- 150 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, ohne Schale
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Garnelencocktail
30 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Lachs-Tatar
5 Min