Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Petersilie und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Butter
- 150 g Weißwein
- 100 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Speisestärke
-
60
g Crème fraîche
nebo 60 g Sahne - 200 g Jakobsmuscheln (ohne Rogen)
- 150 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, ohne Schale
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 Min
Garnelencocktail
30min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Edelfischragout
35 Min