Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 80 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 20 g masła
- 800 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 2 ziarna ziela angielskiego
- 1 liść laurowy, suszony
- 4 jajka
- 300 - 350 g szczawiu, konserwowego (1 słoik)
- sól, do smaku
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 2 - 3 łyżki kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 184.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13 Std. 50 Min
Zupa grochowa
1h
Krupnik z grzybami
45 min
Kapuśniak
50min
Kapuśniak z młodej kapusty
40 min
Zupa z kiszonych ogórków
45 min
Zupa ogórkowa
30 min
Krupnik
40 min
Zupa botwinka
40 min
Barszcz ukraiński
1 godz. 35 min
Barszcz biały wielkanocny
1h 10min
Zupa rybna z warzywami
45 min