
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spiced Quorn
- 70 g onions quartered
- 25 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 350 g Quorn mince
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground turmeric
- 550 g water
- 250 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 10 dried apricots, pitted halved
Bulgar Wheat
- 200 g bulgar wheat
- 5 sprigs fresh mint leaves only, chopped
- 1 dash olive oil
- 2 pinches fine sea salt or to taste
- 1 pinch ground black pepper or to taste
- 30 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 303 kcal / 1267 kJ
- Protein
- 17.8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetable Stroganoff
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Potato Curry
12hod. 50min
Seitan Chilli
25min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min