Aubergine, Spinach & Lentil Curry

Aubergine, Spinach & Lentil Curry

3.9 309 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

  • fresh coriander for serving
    10 g
  • onions quartered
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • fresh green chilli halved
    1
  • olive oil
    15 g
  • aubergines cubed (1 cm)
    350 g
  • red split lentils rinsed
    150 g
  • black mustard seeds
    1 tsp
  • garam masala
    2 tsp
  • tomato purée
    15 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • liquid vegetable stock
    300 g
    300 g chicken stock
  • ripe tomatoes quartered
    450 g
  • coconut milk
    400 g
  • fresh spinach leaves
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 8.9 g
Kalorie 731 kJ / 175 kcal
Tuk 4.4 g
Sacharidy 24.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...