Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh coriander, for serving
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved
- 15 g olive oil
- 350 g aubergines, cubed (1 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
- 1 tsp black mustard seeds
- 2 tsp garam masala
- 15 g tomato purée
- ¼ tsp fine sea salt
-
300
g vegetable stock
nebo 300 g chicken stock - 450 g ripe tomatoes, quartered
- 400 g coconut milk
- 150 g fresh spinach leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 4.4 g
Alternativní recepty
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Indian vegetable curry
50 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min