Provenzialisches Lammragout

Provenzialisches Lammragout

4.7 112 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Petersilie abgezupft
    20 g
  • Schalotten
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Würfeln (1 cm)
    70 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Lammkeule ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
    600 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenmark
    30 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Kräuter der Provence, getrocknet
    1 TL
  • Zucchini in Würfeln (1 cm)
    180 g
  • Auberginen in Würfeln (1 cm)
    180 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 32 g
Kalorie 2622 kJ / 626 kcal
Tuk 47 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...