Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 70 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Olivenöl
- 600 g Lammkeule, ohne Knochen und Fettschicht, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence, getrocknet
- 180 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 180 g Auberginen, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2622 kJ / 626 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout
1h
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50min
Kalbsleber venezianisch
40min
Coq au vin
2 Std.
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 Std.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min