Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- Salz zum Würzen
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1h