Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat

Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat

4.1 12 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Fenchel in feinen Streifen (2-3 mm)
    200 g
  • Orangensaft
    30 g
  • Orangenmarmelade
    20 g
  • Balsamico, hell
    30 g
  • Senf
    ½ TL
  • Salz zum Würzen
  • Chiliflocken
    ¼ TL
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    50 g
  • Wasser
    1270 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Jakobsmuscheln
    600 g
  • Butter
    20 g
  • Vanilleschote halbiert
    ½
  • Rucola fein
    120 g
  • Orangen filetiert
    2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 19 g
Kalorie 1439 kJ / 344 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...