Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, je nach Geschmack
- 10 g Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- ½ Knoblauchzehe (volitelně)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst
nebo 40 g Zitronensaft, frisch gepresst, frisch gepresst, - ½ TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Wasser
- 500 g Garnelen, roh, groß, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Garnelen mit Schale)
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
nebo 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchel, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 691 mg
Alternativní recepty
Riesengarnelen in Cognac
20min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Garnelencocktail
30 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Lachs-Tatar
5min
Nizza-Salat
40min