Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, je nach Geschmack
- 10 g Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- ½ Knoblauchzehe (volitelně)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst
nebo 40 g Zitronensaft, frisch gepresst, frisch gepresst, - ½ TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Wasser
- 500 g Garnelen, roh, groß, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Garnelen mit Schale)
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
nebo 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchel, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 691 mg
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 godz.
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 min
Seeteufel in Sauce
1h
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Tagine mit Seeteufel
1h
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Penne mit Muscheln
1h 5 min
Lachs-Tatar
5min