Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni

Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni

4.6 96 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Schalotten halbiert
    2 - 3
  • Pastinaken in Stücken
    300 g
  • Wasser
    150 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken
    400 g
  • Rinderfilet-Steaks (3 cm dick)
    400 - 500 g
  • Rapsöl
    1 EL
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Zucker
    1 EL
  • Weißwein, trocken
    4 EL
    4 EL Rotwein, trocken
  • Maroni, gegart, geschält
    200 g
  • Butter in Stücken
    80 g
  • frischer Thymian etwas mehr für die Dekoration
    2 Stängel
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Macis
    1 Msp.
  • Cayennepfeffer, gemahlen nach Geschmack
    ½ - 1 Msp.
  • Fleur de Sel für die Filets
    etwas
  • Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 29 g
Kalorie 2112 kJ / 504 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 10.2 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...