Brie, speck and walnut risotto
TM6 TM5 TM31

Brie, speck and walnut risotto

3.4 ( 20 hodnocení )

Suroviny

  • 30 g eschalots
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 70 g speck cut into cubes (1-2 cm)
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g white wine
  • 700 g water
  • 1 - 2 tsp salt to taste
  • ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper to taste
  • 110 - 125 g Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)
  • 20 g walnuts broken into pieces

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
524.8 kcal / 2204 kJ
Protein
15.7 g
Tuk
22.3 g
Sacharidy
63.8 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
1558.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty