Zařízení & příslušenství
Brie, speck and walnut risotto
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
1558.9 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
2204 kJ /
524.8 kcal
Tuk
22.3 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
63.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Signature Risottos
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40 min
Classic mushroom risotto
30 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Milanese risotto
25 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.