Zařízení & příslušenství
Brie, speck and walnut risotto
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
1558.9 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
2204 kJ /
524.8 kcal
Tuk
22.3 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
63.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Signature Risottos
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken and pesto risoni
35min.
Prawn and saffron risotto
30min.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1hod. 15min.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1hod. 5min.
Risotto verde
45min.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Asparagus risotto
40min.
Mushroom and bacon pasta
30min.
Pork fillet with mustard
35min.
Cherry margarita
25min.
Classic mushroom risotto
30min.