Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1558.9 mg
Alternativní recepty
Grilled scallops with chilli jam
25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40min
Mushroom risotto
30min
Colcannon
40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Bubble and squeak soup
35 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min