Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots
- 30 g extra virgin olive oil
- 70 g speck, cut into cubes (1-2 cm)
- 320 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 700 g water
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 110 - 125 g Brie cheese, softened and cut into cubes (2-3 cm)
- 20 g walnuts, broken into pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2204 kJ / 524.8 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1558.9 mg
Alternativní recepty
Chicken and pesto risoni
35min
Milanese risotto
25min
White fish and lemon risotto
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20 min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Mushroom risotto
30 min
Veal involtini
35min
One pot pasta with chorizo
35min
Risotto verde
45min