Brie, speck and walnut risotto

Brie, speck and walnut risotto

3.5 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • eschalots
    30 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • speck cut into cubes (1-2 cm)
    70 g
  • Arborio rice
    320 g
  • white wine
    50 g
  • water
    700 g
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh ground black pepper to taste
    ⅛ - ¼ tsp
  • Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)
    110 - 125 g
  • walnuts broken into pieces
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 1558.9 mg
Protein 15.7 g
Kalorie 2204 kJ / 524.8 kcal
Tuk 22.3 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 63.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...