
Zařízení & příslušenství
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Příprava 15min
Celkový 5hod. 40min
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
491.4 kcal /
2056.1 kJ
Protein
14.3 g
Tuk
13.1 g
Sacharidy
79.2 g
Vláknina
9.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sodík
386.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cooking
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland