
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese to serve
- fresh basil leaves for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 496.3 kcal / 2084.3 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 489.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
40min
Risotto verde (TM6)
30min
Silverbeet dahl
8hod. 40min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Pulse and pumpkin curry
30min
Mushroom bolognaise
45min
Summer dahl
35min
Chickpea ratatouille (gut health)
1hod.
Lentil bolognese
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min