![Slow-cooked eggplant pasta sauce Slow-cooked eggplant pasta sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/529529a9-ad7a-474c-a12b-c1e2d00676cd/Derivates/53238760-fd79-4435-95e6-ba992d91d4da.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 489.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wonton soup (vegetarian)
45min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 dk
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 dk
Risotto verde (TM6)
30 dk
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Broccoli mustard pasties
1h 55 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1sa
Brown basmati rice
35min
Mushroom risotto (TM6)
30 dk
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min