Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 489.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Risotto verde (TM6)
30 Min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Summer dahl
35 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min