Slow-cooked eggplant pasta sauce
TM6

Slow-cooked eggplant pasta sauce

3.4 (76 hodnocení)

Suroviny

  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried oregano
  • 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 30 g olive oil
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 80 g tomato paste
  • 50 g red wine
  • ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
  • 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 2 tbsp pitted Kalamata olives
  • 1200 g water
  • 320 g dried pasta of choice
  • 20 g toasted pine nuts
  • shaved Parmesan cheese, to serve
  • fresh basil leaves, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2084.3 kJ / 496.3 kcal
Protein
15.4 g
Sacharidy
68 g
Tuk
14.1 g
Nasycený tuk
1.9 g
Vláknina
9.8 g
Sodík
489.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty