Zařízení & příslušenství
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 40min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
386.5 mg
Protein
14.3 g
Kalorie
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Tuk
13.1 g
Vláknina
9.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
79.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Potato and green pea curry
50min.
Lentil moussaka
3hod. 30min.
Lentil and pumpkin pot pies
1hod. 25min.
Tex-mex vegetable stew
1hod. 15min.
Vegetarian quiche
1hod. 55min.
Savoury tofu quiche
1hod. 30min.
Mashed pea and corn slice
40min.
Hearty lentil chilli
50min.
Red lentil cauliflower dahl
35min.
Broccoli mustard pasties
1hod. 55min.
Bean ratatouille with halloumi
30min.
Butternut mac and cheese
45min.