Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 489.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto verde (TM6)
30 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Summer dahl
35min