Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi a fette
nebo 50 g di funghi porcini secchi a fette - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76.3 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Bavette con scampi all'arancia
15min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1h 40min
Amatriciana con cozze
55min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min