Tagliatelle fresche ai funghi porcini

4.5 44 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 - 200 g di funghi porcini freschi a fette
    50 g di funghi porcini secchi, a fette
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1200 g di acqua
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1535.8 mg
Protein 14.5 g
Kalorie 2043.4 kJ / 488.4 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 59.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...