Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rote Paprika (à 200 g), geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 1 Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
- 8 EL Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Limettensaft
- 9 Stängel Minze, abgezupft
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 8 Scheiben Chorizo
- 30 g Butter
- 150 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3195 kJ / 764 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 50 g
Alternativní recepty
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 godz. 10 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min