
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rote Paprika (à 200 g), geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 1 Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
- 8 EL Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Limettensaft
- 9 Stängel Minze abgezupft
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend in Stücken
- 8 Scheiben Chorizo
- 30 g Butter
- 150 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 764 kcal / 3195 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 35 g
Alternativní recepty
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4hod. 30min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13hod. 30min
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2hod.
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1hod.
Fisch-Piccata
1hod.
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Edelfischragout
35min