Kompatibilní verze
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frischer Meerrettich, in Scheiben
-
2 - 3
Pastinaken, je nach Größe halbiert oder geviertelt
nebo 2 - 3 Petersilienwurzeln, je nach Größe halbiert oder geviertelt - 2 Lorbeerblätter
- 1 Zweig Liebstöckel
- 1000 - 1200 g Kalbstafelspitz
- Salz zum Würzen
- weißer Pfeffer, gemahlen, zum Würzen
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, in Stücken
- 500 g weiße Grundsauce (siehe Tipp)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2494 kJ / 597 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45min
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1h
Kalbstafelspitz
50min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1h 10min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Sauerbraten
72 godz.
Weinschaumsauce
30min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.