Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 900 g Rib Eye (siehe Tipp)
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 - 2 Möhren (150 g), längs halbiert oder geviertelt
- 1 - 2 Petersilienwurzeln (150 g), längs halbiert oder geviertelt
- 1 Stück Porree (10-15 cm lang)
- 750 g Kartoffeln, z.B. Sylter Kartoffeln oder andere kleine Kartoffeln wie Drillinge, geschält
- 200 g Sahne
- 30 g Toastbrot (2-3 Scheiben), entrindet, in Stücken
- 1 Prise Zucker (volitelně)
- 30 - 40 g Sahne-Meerrettich aus dem Glas
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 TL frischer Meerrettich, gerieben (volitelně)
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3238 kJ / 774 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.
Sauerbratenragout
49 Std.
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Kalbstafelspitz
50 min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 Min
Sauerbraten
72 godz.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 godz. 10 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min