Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln

Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln

4.7 443 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    1200 g
  • Rib Eye (siehe Tipp)
    900 g
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • Möhren (150 g), längs halbiert oder geviertelt
    1 - 2
  • Petersilienwurzeln (150 g), längs halbiert oder geviertelt
    1 - 2
  • Porree (10-15 cm lang)
    1 Stück
  • Kartoffeln z.B. Sylter Kartoffeln oder andere kleine Kartoffeln wie Drillinge, geschält
    750 g
  • Sahne
    200 g
  • Toastbrot (2-3 Scheiben), entrindet, in Stücken
    30 g
  • Zucker (volitelně)
    1 Prise
  • Sahne-Meerrettich aus dem Glas
    30 - 40 g
  • Butter kalt, in Stücken
    40 g
  • frischer Meerrettich (volitelně) gerieben
    2 TL
  • Schnittlauch in Röllchen
    ½ Bund

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 56 g
Kalorie 3238 kJ / 774 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...