Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radish salsa
- 160 g red radishes, cleaned
- 1 red onion (approx. 60 g), cut into halves
- 10 g mustard (approx. 1 tsp)
- 25 g white wine vinegar
- 35 g olive oil
- ½ tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 15 g capers, pickled, drained
Broccoli fritters
- 460 g water
- 500 g broccoli, in florets
- 70 g almonds, whole
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 20 g breadcrumbs, vegan
- 30 g oat flakes
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- vegetable oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1 godz. 15 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Vegetable-topped bread
40 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35 min
Chickpea Pancakes
20 min