Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radish salsa
- 160 g red radishes, cleaned
- 1 red onion (approx. 60 g), cut into halves
- 10 g mustard (approx. 1 tsp)
- 25 g white wine vinegar
- 35 g olive oil
- ½ tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 15 g capers, pickled, drained
Broccoli fritters
- 460 g water
- 500 g broccoli, in florets
- 70 g almonds, whole
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 20 g breadcrumbs, vegan
- 30 g oat flakes
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- vegetable oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Quinoa Salmon Patties
1 Std. 20 Min
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Green beans with tomato and parsley
55min
Beetroot hummus
10min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Cauliflower Steaks
45 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.