Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pórek, na větší kusy (cca 300 gramů)
- 100 gramů brambor, na větší kusy (1 brambora)
- 120 gramů cibule, na čtvrtky (1 cibule)
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 80 gramů)
- 1000 gramů drůbežího vývaru
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů rybího filé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 10.83 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomerančový dort se zakysanou smetanou
5h 30min
Velikonoční majonézová omáčka
Pas d’évaluation
Huspenina
2 Std. 25 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Smetanová rebarborová zmrzlina
36h 25min
Marocké jehněčí s kuskusem
Pas d’évaluation
Rybí polévka se zeleninou
30 min
Kukuřičný chléb
1h 5min
Avokádo plněné tuňákem
10min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Fazolková polévka
35min