Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pórek, na větší kusy (cca 300 gramů)
- 100 gramů brambor, na větší kusy (1 brambora)
- 120 gramů cibule, na čtvrtky (1 cibule)
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 80 gramů)
- 1000 gramů drůbežího vývaru
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů rybího filé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 10.83 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Lasagne s kysaným zelím
1 Std. 50 Min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Chlebová pivní polévka
30 min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Fazolková polévka
35 min
Moravské zelí
25min