
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pórek, na větší kusy (cca 300 gramů)
- 100 gramů brambor, na větší kusy (1 brambora)
- 120 gramů cibule, na čtvrtky (1 cibule)
- 1 stroužek česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 80 gramů)
- 1000 gramů drůbežího vývaru
- 2 špetky soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů rybího filé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 10.83 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min
Mexický rozmarýnový punč
10min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Pomazánka z kozího sýra
10min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1hod. 10min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min
Čokoládovo-višňový trhanec z plechu
30min
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Žádné hodnocení
3hod. 30min
Velikonoční králičí paštika
Žádné hodnocení
1hod. 25min