Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 300 gramů cibule, napůl
- 200 gramů slaniny, na kostičky
- 1000 gramů vepřového masa, např. kotlety nebo plec
- 500 gramů lišek, nebo žampiónů
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- tabasko, podle chuti
- 2 bobkové listy
- 200 gramů vody
- 1 kostka masového bujónu
- 130 gramů bílého vína
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 Std. 50 Min
Celé kuřátko na pomerančích
1 Std. 25 Min
Vepřové závitky s rýží
55min
Kuřecí závitky s bramborami
1 godz. 20 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1hod. 40min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1 Std.
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1h 30min
Zabijačková černá polévka
35 min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min