Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 gramů oliv Kalamata, konzervovaných
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů hladké mouky
- 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 180 gramů pečené červené papriky, konzervované
- 1 čajová lžička papriky, mleté
- 600 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na kousky (2 cm)
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého černého pepře, podle chuti
- 1 balíček listového těsta (275 gramů)
- 1 žloutek, lehce prošlehaný, na potření
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Limoncello
192 Std. 30 Min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Tandoori
5min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Thajská tomyum zoodle polévka
45 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Caipiroska
5min