
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kabeljau
- 100 g Brot vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren in Stücken
- 400 g Kabeljau in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 421 kcal / 1761 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Winter-Kabeljau
1hod. 30min
Fischcurry
45min
Traubenkuchen mit Olivenöl
1hod. 40min
Rindfleischsuppe
40min
Scottish Eggs
1hod.
Geschmortes Kalbsragout
2hod. 10min
Fisch-Reis-Auflauf
1hod. 20min
Geflügel-Ragout von der Keule
1hod.
Gsiberger Leberpastete
3hod. 30min
Norddeutsche Pfannkuchen
45min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1hod. 15min