Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 godz. 20 min
Zucchini-Ricotta-Frittata
40min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1 Std. 25 Min
Tofu-Hackfleisch-Frikadellen
20min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 godz. 20 min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30min
Norddeutsche Pfannkuchen
45min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50 min
Blumenkohlcremesuppe mit glasierten Blumenkohlröschen
45min
Thunfischsauce
10 min