Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischsauce
10 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Scottish Eggs
1 Std.
Pilzpastete
1h 40min
Winter-Kabeljau
1 Std. 30 Min
Käse-Speck-Tortilla
50min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45min
Fisch-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Gemüse-Lachs-Auflauf
1 Std. 15 Min
Orangen-Biskuit-Kuchen
1 Std. 15 Min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min