Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min
Fischcurry
45 min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45 min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 min
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20 min
Reibekuchen mit Lachs
1h
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45 min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 Std. 40 Min
Winter-Kabeljau
1 Std. 30 Min