Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 350 g Reis
- 400 g Fenchelknollen, Strunk entfernt, in Ringen (1 cm)
- 6 getrocknete Pflaumen, entsteint, geviertelt
- 1 Apfel, in Stücken
- ½ TL Salz und mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und mehr zum Würzen
- 500 g Putenbrust, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Apfelsaft
- 20 g Speisestärke
- 200 g Frischkäse
- 15 g Senf
- 1 TL Fenchelsamen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3189 kJ / 763 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Hähnchengeschnetzeltes mit Äpfeln
1h
Mango-Puten-Hirsotto
50 min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 min
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40 min
Geschnetzeltes mit Orange
40 min
Puten-Mandarinen-Geschnetzeltes
35 min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1h
Kürbis-Mango-Sauce mit Bandnudeln
30 min
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1 godz. 45 min
Putenschnitzel mit Kartoffeln und Apfel-Zwiebel-Sauce
1 godz. 10 min
Hähnchen mit Apfel-Kartoffel-Püree
1 godz. 30 min
Orangen-Spaghetti mit Lachs
45 min