
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan in Stücken
- 50 g Schalotten halbiert
- 150 g Fenchel in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 EL geriebene Zitronenschale unbehandelt
- 350 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter in Stücken
- 1 EL Dill abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 618 kcal / 2605 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbisrisotto
55min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Fenchel-Risotto
40min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Risotto mit Zucchini
40min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Fenchel-Risotto
35min
Risotto mit Zucchini
50min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min