Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 150 g Fenchel, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 EL geriebene Zitronenschale, unbehandelt
- 350 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dill, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Zucchini
40 min
Fenchel-Risotto
35 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 menit
Risotto mit Zucchini
50 menit
Kürbisrisotto
55 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Fenchel-Risotto
40 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min