Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meerrettichöl
- 15 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Kabeljau und Rote-Bete-Risotto
- 4 Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g; ca. 1,5 cm dick)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Schalotten, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Rote Bete, roh, fein gewürfelt
- 200 g Risottoreis
- 50 g trockener Weißwein
- 400 g Geflügelbrühe
- 150 g Rote-Bete-Saft
- 40 g Mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2636 kJ / 630 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 min
Fenchel-Risotto
40 min
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2 godz. 10 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Steinbuttfilet auf lauwarmem Rote-Bete-Apfel-Salat mit Kartoffelgröstel
1h
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min