Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Schalotte
- 40 g Butter, in Stücken
- 10 g Walnussöl
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2405 kJ / 574 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Trüffelrisotto
45 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Kürbisrisotto
55min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Risotto mit Birnen
55min
Maronencremesuppe
30 min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Grünes Spargel-Risotto
45 min