Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 Birne (200 g), in Würfeln (1 cm)
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Maronenrisotto
30 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Risotto mit Birnen
55min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min