Risotto mit Birne und Gorgonzola

Risotto mit Birne und Gorgonzola

4.4 1.1K hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis
    250 g
  • Weißwein
    150 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Birne (200 g), in Würfeln (1 cm)
    1
  • Gorgonzola in Stücken
    150 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Butter
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 20 g
Kalorie 2614 kJ / 624 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 56 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...