
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 Birne (200 g), in Würfeln (1 cm)
- 150 g Gorgonzola in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 624 kcal / 2614 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Risotto mit Birnen
55min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Maronenrisotto
30min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min