Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 50 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 320 g risotto rice
- 70 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 680 g water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 75 g feta cheese, diced (1 cm)
- 6 leaves fresh basil, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 23.5 g
Alternativní recepty
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55min
Pea and Mint Risotto
40min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Fennel Risotto
35min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min