Zařízení & příslušenství
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
80 gramů mrkve na kousky
-
20 gramů oleje plus navíc 2 polévkové lžíce
-
4 - 6 horních kuřecích stehen, s kůží a kostí
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky pálivé papriky
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 čajová lžička sušeného česneku
-
500 - 600 gramů kysaného zelí předem propláchnutého a osušeného
-
100 gramů vody
-
1 drůbeží bujón (0,5 l vody)1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
-
5 gramů směsi sušených hub (volitelně)
-
30 gramů sušených švestek (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1792.9 mg
Protein
41.9 g
Kalorie
2883.3 kJ /
689.1 kcal
Tuk
52.4 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
12.6 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Sensor II. maso a ryby
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Novoroční bigos
55min.
Kubánské picadillo
50min.
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1hod.
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1hod.
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1hod.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min.
Krémová kuřecí polévka
45min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1hod.
Guláš z vepřové panenky
40min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.