Horní kuřecí stehna pečená na zelí
TM6 TM5

Horní kuřecí stehna pečená na zelí

4.3 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 100 gramů cibule, napůl
  • 80 gramů mrkve, na kousky
  • 20 gramů oleje, plus navíc 2 polévkové lžíce
  • 4 - 6 horních kuřecích stehen, s kůží a kostí
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky pálivé papriky
  • 1 čajová lžička sušené majoránky
  • 1 čajová lžička sušeného česneku
  • 500 - 600 gramů kysaného zelí, předem propláchnutého a osušeného
  • 100 gramů vody
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    nebo 1 drůbeží bujón (0,5 l vody)
  • 5 gramů směsi sušených hub (volitelně)
  • 30 gramů sušených švestek (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2883.3 kJ / 689.1 kcal
Protein
41.9 g
Sacharidy
12.8 g
Tuk
52.4 g
Nasycený tuk
12.6 g
Vláknina
5.3 g
Sodík
1792.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty