Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 600 g cipolle rosse, tagliate a metà in senso orizzontale
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carote, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di origano secco
- 10 g di pangrattato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1u. 5min
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1u. 10min
Peperoni ripieni
1u. 5min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Pesto alle foglie di carota
10 min
Spiedini di frittata alle erbe
1h
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12 godz. 55 min
Sgombri all'agro
1u. 45min
Cipolle al gratin
1h
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min