
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 600 g cipolle rosse tagliate a metà in senso orizzontale
- 3 foglie di basilico fresche lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carote pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di origano secco
- 10 g di pangrattato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 119 kcal / 498 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Tuk
- 7.7 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla pizzaiola
1hod. 10min
Ratatouille
40min
Verdure ripiene
1hod. 20min
Contorno di verdure
25min
Rose di melanzane al tonno
35min
Fagottini verdi al vapore
45min
Zucchine alla menta
30min
Penne al sedano
30min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Melanzane trifolate
40min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10min