
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 carciofi (circa 350 g), puliti, a fettine sottili e messi a bagno in acqua e succo di limone
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 40 g di caciocavallo grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 430 kcal / 1799 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne melanzane e menta
50 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Farfalle asparagi e bottarga
35 min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 godz.
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 min
Penne con crema di limone e carciofi
30 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5 godz.
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min