Fusilli, carciofi e cacio

Fusilli, carciofi e cacio

4.6 36 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • ½ spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 carciofi (circa 350 g), puliti, a fettine sottili e messi a bagno in acqua e succo di limone
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 40 g di caciocavallo grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15 g
Kalorie 1799 kJ / 430 kcal
Tuk 15.1 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 62.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...