Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 carciofi (circa 350 g), puliti, a fettine sottili e messi a bagno in acqua e succo di limone
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 40 g di caciocavallo grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Penne melanzane e menta
50min
Pipette primaverili
45min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min