Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 230 g di gamberetti sgusciati
- 230 g di trancio di salmone fresco a cubetti (1-2 cm)
- 30 g di brandy
- 670 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 350 g di pasta secca tipo tortiglioni di ottima qualità
- 4 fili di erba cipollina fresca a pezzettini (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Penne risottate funghi e speck
40min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Linguine al salmone e vodka
20min
Penne con le cozze
1 godz.
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 Min
Trofie yogurt e gamberetti
20min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min