Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 8 gamberoni giganti freschi interi e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di passata di pomodoro
nebo 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta tipo linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze al vino bianco
40min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Cozze alla Medoc
50min
Penne al sugo di calamari
40min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pepata di cozze
55min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Amatriciana con cozze
55min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Linguine con scampi al limone
20min