Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 8 gamberoni giganti freschi interi e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di passata di pomodoro
nebo 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta tipo linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliolini al sugo di spada
30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Pepata di cozze
55 Min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Penne al ragù di polpo
1h
Farfalle pesto e gamberi
20min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Linguine con scampi al limone
20min