Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 8 gamberoni giganti freschi interi e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di passata di pomodoro
nebo 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta tipo linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Linguine al nero di seppia
45min
Zuppetta di crostacei
40 λεπτ.
Penne al sugo di calamari
40 λεπτ.
Spaghetti al polpo
1h 10min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pepata di cozze
55min
Vongole e cozze alla marinara
3ωρ.
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 phút
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Pasta risottata alle vongole
1h