Gilthead bream baked in a salt crust

Gilthead bream baked in a salt crust

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • water for steaming
    700 g
  • coarse salt
    2000 g
  • gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
    1
  • extra virgin olive oil (a dash)
    20 g
  • lemon juice
    1 dash

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 45.74 g
Kalorie 1268 kJ / 304 kcal
Tuk 13.49 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...