Zařízení & příslušenství
Gilthead bream baked in a salt crust
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tuk
13.49 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Black-eyed bean stew with whole squid
5hod. 15min.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min.
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1hod. 15min.
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min.
Sicilian Prawn Salad
40min.
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45min.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1hod.
Cream of chard soup
35min.
Green fig and lime marmalade
1hod. 10min.
Sweet Rice
1hod.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min.
Honey and herb pork loin
4hod. 10min.