Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g water, for steaming
- 2000 g coarse salt
- 1 gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
- 20 g extra virgin olive oil, (a dash)
- 1 dash lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 304 kcal
- Protein
- 45.74 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 13.49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 Min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Za'atar mix substitute
5 Min
Tuna mousse
10 Min
Seafood rice
1h 15min
Ham mousse
10 Min
Turkey roulades with minted pea mash
Žádné hodnocení
Cevapcici
50 Min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Nectarine Smoothie
5 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min