Zařízení & příslušenství
Gilthead bream baked in a salt crust
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
45.74 g
Kalorie
1268 kJ /
304 kcal
Tuk
13.49 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Caramel Monster Mud Dip
15min.
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min.
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6hod.
Vegetable tortilla with chorizo
50min.
Guacamole
10min.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1hod. 30min.
Aubergine papeton with tomato coulis
2hod.
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min.
Salmon Tartare
25min.
Veal in tuna sauce
13hod.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min.
Stuffed veggie snails
45min.