Gilthead bream baked in a salt crust

Gilthead bream baked in a salt crust

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portions

Suroviny

  • water for steaming
    700 g
  • coarse salt
    2000 g
  • gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
    1
  • extra virgin olive oil (a dash)
    20 g
  • lemon juice
    1 dash

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 304 kcal / 1268 kJ
Protein 45.74 g
Tuk 13.49 g
Sacharidy 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...