
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g water for steaming
- 2000 g coarse salt
- 1 gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
- 20 g extra virgin olive oil (a dash)
- 1 dash lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 304 kcal / 1268 kJ
- Protein
- 45.74 g
- Tuk
- 13.49 g
- Sacharidy
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Žádné hodnocení
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Trout with hollandaise sauce
50min
Mustard-dill sauce
2hod. 15min
Potato and vegetable purée
45min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1hod. 10min
Sweet beet
15min
Courgette omelette
40min
Steak tartare
30min
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20min
Tuna mousse
10min