Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
- 2 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 100 g sunflower oil
- 400 g salt cod, soaked and shredded (without skin and bones)
- 70 g milk
- 1 pinch ground white pepper
- 1 can piquillo peppers, preserved, (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
Red pepper sauce
- 150 g red pepper, in 2 or 3 pieces
- 1 leek, (only the white part) in 2 or 3 pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g whipping cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches pepper, ground
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 411 kcal
- Protein
- 10.13 g
- Sacharidy
- 17.59 g
- Tuk
- 33.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purple Cauliflower Soup
25min
Hollandaise Sauce
15min
Charcoal Bao Buns
2 Std.
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Žádné hodnocení
Light blue coloured eggs
Žádné hodnocení
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120hod. 5min
Vegetable Stock Base
40min
Gazpacho
1h 15min
Strawberry Yoghurt with Chocolate Chips
12h 25min
Pumpkin Risotto
50 min
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Gazpacho
1h 15min