Zařízení & příslušenství
Peppers stuffed with salted cod brandade
Příprava 25min.
Celkový 12hod. 45min.
6 portions
Suroviny
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil100 g
-
sunflower oil100 g
-
salt cod soaked and shredded (without skin and bones)400 g
-
milk70 g
-
ground white pepper1 pinch
-
piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight1 can
Red pepper sauce
-
red pepper in 2 or 3 pieces150 g
-
leek (only the white part) in 2 or 3 pieces1
-
extra virgin olive oil50 g
-
whipping cream200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10.13 g
Kalorie
1712 kJ /
411 kcal
Tuk
33.32 g
Sacharidy
17.59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 h 10 min
Cranberry Mung Bean Cake
4 h 55 min
Gazpacho
1 h 15 min
Sour Plum Sauce
55 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 h 15 min
Crème caramel (flan)
3 h
Plain yoghurt
14 h
Rum Babas
3 h 45 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 h 45 min
Duck foie gras
24 h
Gazpacho
1 h 15 min
Salt Bread
2 h