Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
- 2 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 100 g sunflower oil
- 400 g salt cod, soaked and shredded (without skin and bones)
- 70 g milk
- 1 pinch ground white pepper
- 1 can piquillo peppers, preserved, (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight
Red pepper sauce
- 150 g red pepper, in 2 or 3 pieces
- 1 leek, (only the white part) in 2 or 3 pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g whipping cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches pepper, ground
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 411 kcal
- Protein
- 10.13 g
- Sacharidy
- 17.59 g
- Tuk
- 33.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5 min
Skin Glow Detox Juice
10 min
Pearl rice meatballs
Žádné hodnocení
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Gefilte Fish
1h 10min
Lemon hibiscus iced tea
2h 30 min
Heat-Treated Eggs
20 min
Veal in tuna sauce
Žádné hodnocení
Steak tartare
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Classic Swiss Fondue
15min