
Zařízení & příslušenství
Peppers stuffed with salted cod brandade
Příprava 25min
Celkový 12hod. 45min
6 portions
Suroviny
Salted cod brandade (stuffing) and stuffed peppers
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil100 g
-
sunflower oil100 g
-
salt cod soaked and shredded (without skin and bones)400 g
-
milk70 g
-
ground white pepper1 pinch
-
piquillo peppers, preserved (approx. 20-24 pieces), approx. 490 g net weight1 can
Red pepper sauce
-
red pepper in 2 or 3 pieces150 g
-
leek (only the white part) in 2 or 3 pieces1
-
extra virgin olive oil50 g
-
whipping cream200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
411 kcal /
1712 kJ
Protein
10.13 g
Tuk
33.32 g
Sacharidy
17.59 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko