Sous-vide Ossobuco

Sous-vide Ossobuco

3.2 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 12hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
    4 pieces
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • plain flour
    1 Tbsp
  • olive oil
    4 Tbsp
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    50 g
  • leeks white part only, sliced (3 mm)
    200 g
  • sweet paprika
    1 pinch
  • tomato purée
    75 g
  • red wine
    200 g
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 372 mg
Protein 59 g
Kalorie 2339 kJ / 559 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...