Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 372 mg
Alternativní recepty
Pan-fried Bao Buns
1h 30min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4 Std. 20 Min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5hod.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 Std.
Biscuits and Gravy
40min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Steak tartare
10min