Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 372 mg
Alternativní recepty
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45min
Grilled Fish with Mango Sambal
Žádné hodnocení
Habanero Salsa
10 Min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10u. 10min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Jalapeño honey butter
15 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min