
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions quartered
- 200 g leeks white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 559 kcal / 2339 kJ
- Protein
- 59 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 372 mg
Alternativní recepty
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Oysters with Lime Granita
15min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1hod. 10min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8hod. 45min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4hod. 25min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5hod. 30min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11hod.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1hod. 10min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min