Zařízení & příslušenství
Sous-vide Ossobuco
Příprava 30min.
Celkový 12hod. 40min.
4 portions
Suroviny
-
veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour1 Tbsp
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
leeks white part only, sliced (3 mm)200 g
-
sweet paprika1 pinch
-
tomato purée75 g
-
red wine200 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
372 mg
Protein
59 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Beurre blanc
15min.
Sushi Waffles
1hod. 30min.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min.
Mint béarnaise
25min.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1hod. 45min.
Sous-Vide Osso Buco
12hod. 40min.
Soubise Sauce
30min.
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4hod.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min.
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1hod. 30min.
Marinara Sauce
40min.