Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 372 mg
Alternativní recepty
Halloween Dipped Apples
Žádné hodnocení
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Potato Gratin (TM5)
1 Std. 10 Min
Stir Fried Potato Shreds
Žádné hodnocení
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Egg White Coconut Omelette
45 min
Dalgona coffee with Irish cream
15min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20 min
Chicken and pear pie
Žádné hodnocení
Berry liqueur
30 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min