Kompatibilní verze
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gamberi rossi puliti e sgusciati
- 10 fette di pancetta affumicata, sottili
- 375 g di ceci bianchi lessati
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di salsa di soia
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa Tahina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Salmone teriyaki
50min
Crema di patate con polpo
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Guacamole Tex-Mex
5 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Salsa guacamole
10min