Kompatibilní verze
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gamberi rossi puliti e sgusciati
- 10 fette di pancetta affumicata, sottili
- 375 g di ceci bianchi lessati
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di salsa di soia
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa Tahina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Salmone teriyaki
50 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1sa 35 dk
Mousse all'avocado
15min
Marinatura all'ananas
20min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Crema di patate con polpo
1h
Hummus di ceci
9h 20min
Salsa guacamole
10min