Kompatibilní verze
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gamberi rossi puliti e sgusciati
- 10 fette di pancetta affumicata, sottili
- 375 g di ceci bianchi lessati
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di salsa di soia
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa Tahina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di patate con polpo
1u.
Tartare al salmone
1u.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25 min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Blinis con salmone
1u.
Salsa guacamole
10 Min