Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Seppie con i piselli
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min