Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Trota alla piemontese
1 godz.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 godz.