Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di barbabietola
10min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Gazpacho mango e avocado
10min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho
15min
Guacamole Tex-Mex
5 min