Kompatibilní verze
Mousse de chocolate al aceite de oliva y carpaccio de piña
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 hojas de gelatina
- 250 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de aceite de oliva
- 30 g de licor de naranja
- 3 huevos
- 90 g de azúcar
- ½ piña fresca en láminas finísimas
- 20 rebanadas de pan chapata muy finas y tostadas en el horno
- sal en escamas
- pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1989 kJ / 475 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Milhojas de turrón y crema de anís
11 godz.
Crema catalana
40min
Tiramisú
5h 20 min.
Mousse de chocolate
3h 20min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Cheesecake de chocolate con merengue
3u. 35min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Claras montadas
5min
Trufas de chocolate negro
4 godz. 30 min
Crema de limón (Lemon curd)
25min
Nata montada
10min