Kompatibilní verze
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maionese allo zenzero
- 250 g di olio extravergine di oliva fruttato e delicato
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di aceto
nebo 1 cucchiaino di senape - 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 cucchiaino di radice fresca di zenzero grattugiata al momento
Polpettone
- 400 g tonno in scatola al naturale sgocciolato, peso netto (vedere varianti)
- 80 g di pangrattato
- 85 g Parmigiano Reggiano grattugiato
- 4 uova
- 1 rametto timo fresco
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sciacquati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3812 kJ / 911 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 75 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tonno e curcuma
1h
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpette di tonno e ricotta
20min
Polpettone di tonno
35min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2 Std.
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Salame di patate e tonno
6h 30 min
Pizza romana scomposta
3 Std. 20 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Polpettone di pollo con pistacchi
45min